Het team

Wij zijn een klein team waardoor er altijd een bekend gezicht langs bij je komt. Wij hebben onderling een sterke communicatie en zijn goed op elkaar ingespeeld.

We kijken wat jij nodig hebt en spelen daar op in. Hierdoor geven wij zorg aan huis met een beetje meer. Wij kijken dus naar de echte jij!

 

Even voorstellen

Paula Castricum Berkhout

Paula staat aan het hoofd van ons team. Hoewel ze aan het hoofd staat, staat ze vooral gewoon naast ons! Waarbij verbinding, liefde en dromen centraal staan. Voor Paula ziet het leven vol mogelijkheden en daar zitten voor haar geen grenzen aan. Haar enthousiasme daarin werkt aanstekelijk. Ze heeft de kracht om ons een gevoel van veiligheid te geven en daarmee geeft ze het team de kans om te groeien. Een kans die vele van ons niet hebben gehad.

Ilona KramerĀ 

Ilona is een echte versterking in het team! Met haar achtergrond als lerares in het speciaal onderwijs en pedagogisch medewerker past zij helemaal bij 1911! Administratief staat ze haar mannetje en ze is een echte aanpakker. Ze heeft een natuurlijke klik met iedereen. Met haar humor zorgt ze voor een ontspannen sfeer en zie je iedereen zichtbaar genietenĀ van haar aanwezigheid en energie!